Skip links

Posvećeni smo kvalitetu

Jer dok god VI pričate a MI slušamo , dešavaće se dobre stvari.
O NAMA

Kako je počela naša priča

Naša priča počinje u Srbiji kada smo te 2018. godine , nakon višegodišnjeg iskustva u svetu mode uvideli da našim kupcima možemo pružiti baš ono što oni žele, da možemo stvoriti nešto što će ne samo po dizajnu biti posebno , već i po odličnom odnosu cene i kvaliteta. Nakon godinu dana projektovanja i modeliranja , pronalaženja najkvalitetnijih materijala, pažljivo biranih boja kao i same anatomije modela , naš prvi par izašao je 2019.godine iz našeg proizvodnog pogona u Italiji.

Od tada pa sve do danas, svakog dana trudimo se da budemo što bolji u tome da Vašu pozitivnu energiju, potrebe i želje, na najbolji mogući način unesemo u svaki naš proizvod.

Visoko kvalitetni materijali

Za izradu modela koristimo samo ekološki prihvatljive materijale. Kompletna naša obuća proizvodi se u Italiji po najnovijim standardima u proizvodnji obuće. Prirodna koža je pažljivo birana i selektovana kako bi zadovoljili kvalitet i najzahtevnijih kupaca. Đonovi su anatomski dizajnirani tako da pružaju udobnost i komfor, čak i nakon dugog stajanja ili hodanja.

Pre finalnog pakovanja svaki naš model se detaljno ručno proverava kako bi zadovoljio sve standarde kvaliteta.

Najnovije tehnologije u procesu proizvodnje

U našem proizvodnom pogonu u Italiji gde nastaje  PORRADA LUPO obuća, uvek se trudimo da budemo u toku sa najnovijim tehnologijama u procesu proizvodnje obuće.

Ručna obrada

Prošivanjem obuće povećavamo njenu dugotrajnost i izdržljivost.

Pratimo modne trendove

Konstantno radimo na dizajnu novih modela i pronalaženja novih nijansi Vaših omiljenih boja.

Ova stranica koristi kolačiće Ove stranice koriste kolačiće (eng. "cookies") radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.