Skip links

Isporuka

 

Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe u roku od 2-3 radna dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu.
Kuriri BEX Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u vremenskom periodu od 8 do 17 h radnim danima.Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata. Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će nama biti vraćena, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju.
CENE DOSTAVE:

  • DOSTAVA JE BESPLATNA za sve porudžbine preko 5000 rsd.
  • Za ostale porudžbine cena dostave iznosi 380 RSD.

Ova stranica koristi kolačiće Ove stranice koriste kolačiće (eng. "cookies") radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.